Licht op je leven

Stilstaan bij jouw staat van zijn
Het is gezond om regelmatig stil te staan bij wie je bent, wat je doet en wat je wilt. De antwoorden op die vragen veranderen namelijk in de loop van ons leven. Zijnderwijs kijkt met je mee naar jouw staat van zijn en begeleidt je bij de keuzes die je daarin kunt maken.

In ons dagelijks leven van hebben en doen is vaak weinig ruimte voor zijn. Terwijl je juist in zijn kunt ontspannen en genieten. Dan gaat het licht aan. In dat licht kun je jezelf echt zien, je hele zelf. Dat is verhelderend, het ontspant en is spannend tegelijk. Wil jij jouw zijn de ruimte geven en ontdekken wie je dan bent?

Ik begeleid je graag bij het (leren) ontwikkelen van een heldere blik op jezelf, je relaties, je leven én op de wereld en je leven van daaruit vormgeven. De basis is het leren kennen van je natuurlijke aard. Die is ruim, open en ontspannen. In meditatie maak je je geest en je lichaam wakker en leer je die natuurlijke aard kennen. Je systeem kan daarin ontspannen, je rust in de open werkelijkheid van zijn. Het tweede niveau volgt hieruit. Je leert de wereld en jezelf kennen met een vrije blik. Daarin ervaar je zomaar geluk, gemak, energie, liefde en vrijheid. Je leert deze houding kennen en ervaart de kwaliteiten in jezelf en in anderen. Het derde niveau gaat over je dagelijks leven. Je leert ook daar met een vrije blik naar kijken, je krijgt zicht op je patronen. Met liefde, wijsheid en humor kijk je naar jezelf en anderen en maak je heldere -en vaak nieuwe- keuzes.

Ook in individuele en relatiebegeleiding komen deze drie niveaus van zijn aan bod. We zetten het licht op je leven aan en zo krijg je zicht op jouw persoonlijke pad van levenskunst. Als padcoach loop ik graag naast je, met een vrije blik. Daarin zijn levensloop-, loopbaan- en keuzevragen van harte welkom.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel mij voor een afspraak: Christine van der Stoel, +31 (0)6 1307 3007 of stuur een e-mail.