Aanbod

persoonlijk | professioneel | praktisch

Het is gezond om regelmatig stil te staan bij wie je bent, wat je doet en wat je wilt. De antwoorden op die vragen veranderen namelijk in de loop van ons leven. Zijnderwijs kijkt met je mee naar jouw staat van zijn en begeleidt je bij de keuzes die je daarin kunt maken.

Ervaar wat meditatie – training van houding en aandacht – voor je doet; je wordt je bewust van het geheel van lichaam en geest, waardoor je hele systeem kan ontspannen. Je leert met vriendelijke aandacht kijken naar jezelf, je gedachten en je emoties. In meditatie leer je je natuurlijke aard (her)kennen en daarin te rusten.

Gezonde Zelfliefde gaat over de kunst om liefdevol nabij jezelf te zijn. Dit is een belangrijke basis op je pad van levenskunst. In deze cursus van acht woensdagavonden leer je wat Gezonde Zelfliefde is en maak je kennis met de levenskunst van Zijnsoriëntatie.

Op een rustdag bij Zijnderwijs neem je een time-out van je normale dagelijkse (gedachte)gangen. Je staat stil bij hoe het met je is en ontspant in hier en nu aanwezig zijn.

Christine van der Stoel +31(0)613073007
Of stuur mij een e-mail
Wil je weten wat Zijnderwijs voor jou kan betekenen? Bel voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!