Aanbod

persoonlijk | professioneel | praktisch

Individueel, in groepen, in-company; bij Zijnderwijs raak je op je gemak met zowel de manier van werken als de inhoud. Ontspannen, genieten en helderheid gaan gelijk op. Een open aanbod voor iedereen die aandacht wil trainen, meditatie wil oefenen en zichzelf wil zijn.

Het is gezond om regelmatig stil te staan bij wie je bent, wat je doet en wat je wilt. De antwoorden op die vragen veranderen namelijk in de loop van ons leven. Zijnderwijs kijkt met je mee naar jouw staat van zijn en begeleidt je bij de keuzes die je daarin kunt maken.

Zijnderwijs is je sparring partner bij vragen over werk, management en organisatie. Ontdek je eigen wijsheid en geef die vorm in inspiratie, motivatie, oriëntatie en communicatie. Het resultaat? Contact met jezelf én met de ander, een open houding en plezier in je werk!

Gezonde Zelfliefde gaat over de kunst om liefdevol nabij jezelf te zijn. Dit is een belangrijke basis op je pad van levenskunst. In deze cursus van acht woensdagavonden leer je wat Gezonde Zelfliefde is en maak je kennis met de levenskunst van Zijnsoriëntatie.

Op een rustdag bij Zijnderwijs neem je een time-out van je normale dagelijkse (gedachte)gangen. Je staat stil bij hoe het met je is en ontspant in hier en nu aanwezig zijn. Je stemt af op rust en ruimte en geeft je wezen de gelegenheid om ‘uit te deuken’ in liefde en gemak. Zijnderwijs begeleidt deze dag met meditatie, inspiratie én een lekkere lunch.

Ervaar wat meditatie – training van houding en aandacht – voor je doet; je wordt je bewust van het geheel van lichaam en geest, waardoor je hele systeem kan ontspannen. Je leert met vriendelijke aandacht kijken naar jezelf, je gedachten en je emoties. In meditatie leer je je natuurlijke aard (her)kennen en daarin te rusten.

Christine van der Stoel +31(0)613073007
Of stuur mij een e-mail
Wil je weten wat Zijnderwijs voor jou kan betekenen? Bel voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!